Seuturekryn vuosi

Miljoona arvokasta työtuntia /miljoonasta työtunnista
kohti kymmenettä toimintavuotta

Kun asiakkaallamme on tarve löytää työntekijä heti, Seuturekry auttaa. Autoimme asiakkaitamme viime vuonna 70 000 kertaa. Usein työntekijätarve on sekä akuutti että lyhyt, työtilauksen kesto oli keskimäärin 15 tuntia. Näitä arvokkaita palvelutuotannon varmistavia työtunteja tehtiin Seuturekryn kautta 1 000 000 kappaletta. Se oli ennätys.

Moni puhuu, mutta harva tekee. Päätimme viime vuonnakin kuulua tekijöiden joukkoon. Riveissämme työskentelee nyt myös Severi. Severi on robotti, joka vahvistaa jokaiselle sijaistilaajalle, että hänen työtilauksensa on huomioitu ja on täytettävänä. Severi lähettää myös tekstiviestityötarjouksia – silloinkin kun meitä muita ei ole toimistolla. Robotti vapauttaa asiantuntijoille aikaa haasteellisempiin työtehtäviin ja parantaa edelleen palvelumme laatua.

Aloitimme myös sosiaali- ja terveyspalvelujen oman palvelutuotannon kotihoidon tukipalveluna. Kylvetyspalvelut toimivat keskitetysti joko sovituissa toimipisteissä tai kiertäen asiakkaiden luona. Näin vapautuu terveydenhuollon ammattihenkilöiden työaikaa varsinaisiin hoitotyön tehtäviin ja mm. kotihoidon henkilöstöresursointi helpottuu.

Keskeisimpänä tehtävänämme on saattaa työn tarvitsija ja tarjoaja yhteen. Olemme valinneet vahvan kasvutavoitteen, joka toteutuu vain olemalla asiakkaidemme korvaamaton kumppani. Palvelumme tekevät työelämästä muutosten keskellä helpompaa. Päätöksemme perustuvat kahteen kysymykseen: edistääkö tämä asiakastyytyväisyyttä ja mahdollistaako tämä kasvun. Valitsemme ne vaihtoehdot, joiden kohdalla voimme vastata: Kyllä!

Seuturekry – työ elämää varten

 

Jaana Jantola
toimitusjohtaja
Seuturekry Oy